Pages

2009. április 21., kedd

Kédem én...


Ki lopta el Ronald McDonaldot?
Egy pesti pláza üzemeltetésén mesélték, hogy a rangos üzletből a kedves vásárlók a biztonsági őrség ellenére az utóbbi időben gyakorlatilag minden mozdíthatót elvisznek. Elvitték az üzletek elől a pénzgyűjtő plexi gömböt, de a wc-ből flexszel levágott mosdókagylót is. Kiviszik a reklámtáblákat, s mindent, ami nincs lebetonozva. A legabszurdabb talán mégis az volt, mikor valaki Ronald McDonalddal a vállán sétált ki az üzeletből. Elképzelem, amint otthon a kerti padon ülve nap nap után simogatja Ronald kezét.

Hol vannak a pszichiátriai betegek?
Egy orvoslátogató mesélte, hogy a Hárs hegyi Pszichiátria megszűnte óta gyakorlatilag nyoma veszett háromszáz betegnek. A gyógyszergyárak több hónap után egyértelműen látják, hogy egy speciális gyógyszerből, melyet az adott betegek szedtek sehol nem fogy el az ominózus háromszáz adag :P

Hová lesznek a halott kínaiak?
Vicceskedvű munkatársam azzal ugratta a másikat, hogy igen csak bátor, ha a kínaiból hozat magának tavaszi tekercset. Merthogy? Merthogy ki tudja mit tekertek bele :) Egyáltalán, ki látott már kínai fejfát bármelyik temetőben - pedig vannak itt egy páran. Hová lesznek a halott kínaiak?

5 megjegyzés:

aranymonika írta...

Én mindig is tudtam,hogy a sült tésztával valami nem stimmel.Ezért nem eszek kínait..ki tudja mibe,bocs,kibe akadok :-D

toma írta...

Vagy kannibálok? Megeszik egymást? :)
idézet:
"Budapesten újra és újra keringenek rémtörténetek arról is, hogy miért nincs Magyarországon kínai temető, pedig sok ezer kínai él itt. "Nem halnak meg" - oldja meg a rejtélyt Salát. "Ez egy nagyon fiatal kolónia, öregek nem költöztek ide". Emellett hagyomány, hogy hazatérnek szülőföldjükre meghalni, és a balesetben meghaltak hamvait is hazaszállítják. Salát szerint a kilencvenes évekig óriási hongkongi vállalkozások foglalkoztak a hamvak tárolásával. Ide futottak be a világ minden részéről a kínaiak földi maradványai, és az urnákat addig tárolták ott, amíg a szükséges engedélyeket sikerült megszerezni az eltemetéshez."

A mecdo-ra meg válaszképpen most volt a tévében a super size me c. dokumentumfilm, amiben egy pacák 30 napig a mekiben evett, mája kikészült 15 kilót hizott...igy, ha az egész mekit ellopják, talán egészségesebbek leszünk :) bár gyermekeink szomorúbbak.

magdanya írta...

nálunk nincsenek kanniál kínaiak! az utolsót nemrég ették (ettük?) meg! :)

Révész írta...

Mondom én, hogy nem elhanyagolható kérdés ez a kínais....

A super size me-t mi is néztük otthon a gyerekekkel. Azóta is sorolják, mennyire káros a kaja - és persze kérik, hogy "menjünk be a Mekibeeee:)

Bóbita írta...

Soha nem láttam kínait enni a kínaiban. Vajon, miért?