Pages

2009. július 26., vasárnap

Hétköznapi

A tegnapban az volt a különleges, hogy egyrészt mindenki itthon volt, másrészt a lányokkal végre alaposan kitakarítottuk a lakást. Olyan megnyugtató, amikor minden a helyére kerül, s az ember elégedetten nézhet körbe - anélkül, hogy számba kellene vennie, milyen teendők sorakoznak körülötte.
Szóval szépen rendberaktuk a dolgokat. Kimostuk, vasaltuk a több bőröndnyi ruhát. Közben apa a mai napra készült, a fiúk pedig a túlélés törvényeit játszották az udvaron. Ez az egyik kedvenc műsoruk, s örömmel tapasztaltam tegnap, hogy órákig képesek játszani is.
Este a fiúk Borinál aludtak vendégségben az emeleten. Ez mindig nagy öröm. Aztán az apa megkért, hogy ma mégis én beszéljek az okkultizmus gyakorlati részéről a gyülekezetben. Így aztán az este hátrelévő részében beszélgettünk.
Reggel Illés közölte, hogy rosszul van, s senki mást nem akar, csak anyát. Így az imaóra alatt végig rajtam lógott, s mondogatta, hogy hányingere van, rosszul érzi magát. Ebéd közben kiderült, hogy nem képzelgett... Most lábadozik szegény.
Bálint kiolvasta a Tappancsot. Egy beagle kutya kalandos életét.
Közben hazaértek Bodjkról a gyülis gyerektáborozók, apa pedig elment Seregélyesre.
Nemsokára indulunk Sárával a repülőtérre, aki Angliába uatzik egy hétre. Kosarastáborba. S a csomagolás és pakolás tovább folytatódik...

Nincsenek megjegyzések: