Pages

2009. július 22., szerda

jelentés

Mint ahogy Szilvi írta, Borival Párizsban tengetik a túristák egyhangúnak éppen nem nevezhető napjaikat.
Sárától sokszor kapok egy egy hívást, hogy a siófoki kosártáborban mit csináltak, miben győzött,stb. ... én meg csak jó szülő módjára féltem az újjait, meg a bokáját, mert a jövő héten Angliában folytatódik a kosártábor, most már igazi kosár-tornával!

Illésem ma reggel telefonált, hogy jól van, csak rosszat álmodott... kiderült, hogy egész nap nem evett a melegtől, aztán az esti "hűsben" bepótolta az aznapi lemaradást a mama főztjéből! Szóval, jól van Ő is!

Bálinttal pedig nagyon jól érezzük magunkat. Tegnap példáúl fagyival kezdtük az ebédet, aztán a sültkrumpli, majd a leves maradt volna a végére, de ezzel már nem akartuk háborgatni a belügyminisztériumot.
Most a "pálutcaikat" olvassa szorgalmasan, mindennap egy részt.Tegnap strandoltunk, és végre sikerült a sportmedencét 4-5-ször átúszni keresztbe! Ez volt a nap fénypontja, amit csak a hazafelé meglátott kisállat kereskedésben tett látogatásunk homályosított el. ( gabonasiklót,szalamandrát, és mini-varánuszt simogathattunk az eladó néni jóvoltából.) Ma reggel a horgászfelszerelést tettük rendbe, hogy szombaton kifoghassuk: Moby Dicket!
A mai ebéd elég egyhangúra sikeredik: palacsinta többféle töltelékkel és deszertnek: sültkrumpli kecsappal. ( a tegnap magára hagyott levest ma nem akarjuk felbőszíteni, hogy mégis megennénk... hogy is nézne ki, hogy össze-vissza kapkodunk, leves dolgában.)
Délután meglátogatjuk F. Dávidot Zámolyon, onnan pedig elmotorozunk Bodajkra, ahol a gyerektábor javában tart.

Remélem a párizsi túristáink jól vannak, és leapadt már a vízhólyag a talpukról. :)


...folyt.köv...

Nincsenek megjegyzések: