Pages

2008. szeptember 22., hétfő

Autómentes nap

Ma az autómentes nap alkalmából, hosszú idő után először, autóval mentem dolgozni. Így mondjuk legalább fél órával többet alhattam :) - viszont nem tudtam útközben Bibliát olvasni :( . Autómentes ide vagy oda, ma is dugó volt. S Budaörsről majd egy óra lett a Moszkva tér.
Autó lévén kiruccantunk a Bányába is, hogy előbányásszuk a cipősdoboz szórólapokat. Na az is szép volt, hisz autómentes lévén le volt zárva pár utca, a többi pedig metroépítés és egyéb fontosságok miatt. A belváros szinte járhatatlan. Gyengén látó kollégám meg is vádolt egyszer, hogy már az ásatási területeken járunk, s ez valami szervízút. Sikerült megnyugtatnunk, hogy nem is, ez kérem a Múzeum körút hivatalos egysávja. Végül csak átküzdöttük magunkat a városon. És elő a dobozokat.
Elindult a cipősdoboz.hu weboldala is e mai nevezetes autómentes napon.
S apával bevásártunk a kisteszkóban. Volt itthon bírkózás meg heje-huja. Sára oltást kapott a suliban, s az igazgató pedig megkereste és megdícsérte a szünetben, mert látott bennünket a Duna Tv híradójában az este. Bálint ötös nyelvtanfelmérőt írt. Boriól a blogjában olvashattok. Illés az oviban felejtette cicust, így a sírás se maradt kia napi programból. Hát ennyit mára kis családunk életéről.
S ha már ennyifelé küldelek benneteket az internet útvesztőiben, még valami, ami ma tetszett, a Móni bejegyzése. Mert amit róluk írt, azt én is, nagyon is, komolyan és teljes szívből így gondolom.

Nincsenek megjegyzések: