Pages

2008. június 9., hétfő

Ezentúl itt?

Valahogy a napokban lesz kb. egy éve, hogy Lala elkezdte a blog írását. S tekintettel az előző oldalon tapasztalt zavarokra, most úgy néz ki ezen a helyen folytatjuk majd tovább. A korábbi bejegyzések is elérhetőek lesznek azért.

Hétfő újra. Ami elméletileg a pihenésről szólna. Ha Bálintnak pl. már nem fél nyolcra kellene mennie, meg a többieknek is. S aztán itt vannak a hétvégén feltorlódó házimunkák, ügyintézések is. Szombatunk az átlagosnál nyogodtabbra sikerült. S ezt jó lenne máskor is megismételni. Reggel a foltvarrásra mentem, ami a maga nyugodt harmóniájával és beszélgetéseivel mindig a felüdülés szigete egy családanyának. Mondjuk most majd elbőgtem magam, mert Illés péntek este az ifi alatt eltávolította az udvari virágládából a frissen ültetett palántákat, és... Na mindegy. Délután Lala a nagyokkal úszodába ment. Isi álla miatt mi maradtunk. Sütöttünk kakaós csigát , megfőztük a másnapi ebédet. A kakaós-csigához a foltvarrón támadt kedvem, mert P.Zsusza egy csomó frissensült csigával lepett meg bennünket. Ez is klassz a foltvarróban. Együtt lenni, beszélgetni, kávézni, sütizni, varrogatni. Igazán hasznos alkalom egy nagyobb gyülekezetben, ahol nehezen tudnak csak egymás közelébe jutni az emberek.
Vasárnap. Vasárnap. A gyerekbibliakörösök évzárója. Illés megint nyugtalan volt. Addig-addig fészkelődött, míg leesett a padról, így megint a babszobában kötöttünk ki. Viszont találkozhattunk a Nagy ikrekkel. Jóelnek már két foga is van, pedig csak négy hónapos. Annyira aranyosak. Délben ebéd, aztán Lala Győrbe, mi pedig a délutánra készülődtünk. Illés még aludt, amikor a próba kezdődött. A kisifisek zenéltek, bizonyságot tetek, beszámoltak, én pedig Lalát helyettesítettem. Érdekes érzés volt ahogy a két dolog, a gyülekezeti szolgálat és a kisifi most összekapcsolódott. Utána lakásrekostrukció, mert este még egy vendéget vártunk. Éjfélkor ért véget a nap. A kapuban épp találkoztunk B. Zoliékkal, akik lekésték a kinti Tesco utolsó járatát, így gyalogosan cipelték hazafelé a bevásárlást. Jó kis esti séta.
Most rohannom kell a szemészetre Bálinttal. Lala pedig a motorjával intézkedik. Aztán Sárával megyünk vásárolni. A szerdai osztálykirándulásra kell beszerezzünk ezt-azt. Szerdán két gyerekem is kirándulni megy. A harmadik majd pénteken. De gondolom jó páran vagyunk most ezzel így.

2 megjegyzés:

toma írta...

Osztozzatok az örömünkben! Ma, két év után kimondták, hogy örökbefogadó szülők vagyunk! Köszönjük a példát, amit oly régen előttünk hordoztok, köszönjük az utat, amit mutattok! Hála az Úrnak a kitartásért, amit állandóan pótól, ha netán elfáradnánk...

Toma, Évi és Gergő

lala írta...

Ujjé!!!! Dicsőség Istennek!
Nagyon örülünk nektek.
Sok puszi:
Révészek