Pages

2010. április 18., vasárnap

Még mindig a szeretetről

"Meg kellene kérdezzük Istent mindennap, hogy mit tehetünk érte, nemcsak azt, hogy Ö mit tehet értünk... A középpontunknak át kellene helyeződnie önmagunkaról másokra. El kell gondolkoznunk azon, hogy mit adhatunk, nemcsak azon, hogy mit kaphatunk..." - Joyce Meyer

"Nem vagyok felelős azokért, akik kizárnak vagy befogadnak engem. Önmagamért vagyok felelős, és azért, hogy én kit zárok ki.
Szeretetet adni az egyik legnehezebb dolog. De sokunk félreérti, hogy mi a szeretet. Azt gondoljuk, olyan valami, amit kaphatunk és birtokolhatunk, mint egy ajándékot vagy valamit, ami jár nekünk. De a szeretet valójában nem ilyen.
A szeretet olyasmi, amit csak adhatsz és nem birtokolhatsz. Egyikünk sem birtokolja a szeretetet - használjuk a szeretetet.

Mikor feltétel nélkül szeretünk, akkor sosem válunk bebörtönzött emberré. Szabadok maradunk. De mikor azt kívánjuk, hogy szeressenek minket, a rabszolgájává válunk, és könnyen bebörtönzött emberré válunk a felénk irányuló szeretet hiánya miatt." - Tommy Barnett

Nincsenek megjegyzések: