Pages

2010. február 12., péntek

De szeretnék...

... rendes lenni.
Főleg ilyen esetekben, mint pl. most is, hogy egy korábbi előadás teljes anyagát keresem már két napja. Fogalmam sincs hol lehet vagy milyen néven mentettük el. Van-e kinyomtatott verziója, s ha igen, a lakás mely szegletén létezik.
Holnap Körmenden lesz egy előadásunk, amire olyan szépen felkészültünk hónapokkal ezelőtt Csornára, és most...

De szeretnék rendes lenni.
Főleg, amikor látok más anyukákat, akiknél minden ragyog, minden rendben. Délelőtt meglátogattunk egy családot, ahol a falon volt a napirend. Melyik gyerek mikor miben segít.Hánykor van a vacsora, a fürdés, a lefekvés, a villanyoltás. Szeretném, ha sokkal szervezettebb, rendezettebb lenne a kicsik napi- hetirendje. Minden augusztusban elhatározom, hogy mostantól minden este előkészítem a másnai ruhákat... aztán eltelik egy-két hét és... jó ha heti egyszer-kétszer megvalósul az ideális megoldás.

De szeretnék rendes lenni.
Akinek átlátható a napirendje. Szerveztetten sokminden egyszerűbb lenne.
De ma délelőtt, amikor valahogy kibuggyant ez belőlem a vendégségben, az anyukától megtudtam, hogy nála ez az autista kisgyerek miatt van, akinek a túléléshez kell a szigorúan átlátható napirend. Lala pedig emlékeztetett, hogy ha a keretek szigorúak lennének, akkor a legtöbb számomra, számunkra fontos dolog soha nem férne bele a napirendbe.

Így megnyugodtam. Maradok inkább önmagam. Keresem még pár órát az előadás anyagát. Aztán ha nem találom, írunk egy újat. Ki tudja, tán nem is a régit kell holnap magunkkal vinnünk Körmendre?

3 megjegyzés:

viteez írta...

vigyázzatok az úton, errefelé most katasztrófálosak az útviszonyok a hóátfúvások miatt...

Révész Szilvi írta...

itt is megközelíthetetlen néhány település - lezártak jó pár utat

nemsokára nekivágunk, aztán majd látjuk, meddig jutunk
viszünk magunkkal hólapátot, teát, takarót

viteez írta...

Bibliát :)