Pages

2008. augusztus 4., hétfő

Hétfő

Most én, Lajos írok.( uff) A nyarunk annyira pörgős volt, hogy blogra nem sok időm maradt. Még jó, hogy Szilvi tartotta a frontot a neten. (Egyébként nagyon jól sikerült az új frizurája, nekem nagyon tetszik. )

Ahogy Szilvi írta , tegnap újból Győrben jártunk, de még előtte, azaz vasárnap délelőtt különleges vendégünk volt: Mészáros Kristóf Kálmán tett "tisztelgő látogatást" a gyülekezetünkben. Azaz: tegnap volt Mészáros Kálmán és Leila 2. gyerekének a bemutatása a székesfehérvári gyülekezetben. Kálmán prédikált, így végre én is hallgathattam igehírdetést. Nagyon jó üzenete volt, így mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa meg. ( Ő volt az előző lelkész Szfv-on, 16 évig) Szóval, egy nagyon különleges alkalmunk volt a tegnap délelőtti. Ebédre is meghívtak bennünket a népes családdal együtt Agárdra, a Csutora étterembe. " Jó ebédhez szólt a jóízű beszélgetés" summázom így az ebédünket, de sajnos nekünk a győri utunk miatt hamar asztalt kellett bontani. A két lányunk még maradt, de a két fiúval elindultunk Győrbe. ... Győr! Egyszerre jó, örömteli, és egyszerre kicsit szomorú a szívem, ahogy azt Szilvi is írta, mert már csak néhányszor megyünk oda. De jó tudni, hogy egy nagyszerű pásztoruk lesz!

A lányaink Velencén aludtak. Borinak ma kezdődik az Országos Ifjúsági Nagytábor! Woww! Hihetetlen, hogy a lányunk már nem a mi kezünket fogja!! bár még nincs jelölt, hogy kié másét..., de lassan eljön ez az idő is - Sára még nem táborozik velük, de jövőre már Ő is belép a "klubba"!

Most hétfő délelőtt van, együtt vagyok a srácokkal. Ma reggel focis albumot ragasztottunk, aztán a Bálint rollerjét fogjuk megszerelni, majd motormosás következik, amin most ezer bogár-tetem éktelenkedik. ( ezt már nagyon várják a srácok!) Illés mindig a motorom mellett tárolja a sárga, oldalkerekes keróját. Nagyon cuki, ahogy úgy kezeli a bringáját, mintha egy Harley lenne...

Este megyünk Velencére, megnézzük a nagytáborban anyáék színházi előadását: " Valahol Európában" cimmel.
Most megyek, és kiragasztom a fiúk szobájába a Foci EB UEFA- kupáját,( poszter) ugyanis tegnap kaptak egyet-egyet, és ma ez a sláger!!!

Útravalónak pedig hadd ajánljam a 15. Zsoltárt. Nekem az elmúlt napokban sokat adott ez a rövid, de velős üzenetű zsoltár!

Utolsó sora: "Aki ezeket teszi, nem tántorodik meg soha."

Kell ennél több? Üdv mindenkinek: Lajos

Nincsenek megjegyzések: