Pages

2008. december 30., kedd

AF-FA-TER party

Tegnap meglátogattuk Lala szüleit. Amolyan utókarácsony gyanánt. Bazsi egyik ismerősével telefonált, mikor is az rákérdezett: "Aha. Akkor after-partyn vagytok?" Balázs pedig: "Nem egészen. Inkább fater-partyn". - Mamiék udvarán igazi hófoltakat is láttunk! Illés és Bálint szerint a hó nagyon hideg. Illés útközben... ( de erről majd Bori ír) Bori és Sára végül Balázséknál kötöttek ki Budán. Így mi a fiúkkal maradtunk. Hazafelé bementünk az IKEÁ-ba anyagbeszerző körútra. Sikerült beszereznünk jópár dolgot.
S hazafelé az MR1-en hallottam egy volt fősulis tanáromat. (lukica ) Az állománygyarapításról beszélt. Na akkor gondolkodtam el, hogy ez amit most élek, már legalább hetedik életem. Merthogy voltam én már könyvtáros is. S hajde fontos is volt annakidején az állománygyarapítás, meg az egyetemes tizedes osztályozás és társai. S most meg világok választanak el bennünket egymástól.

A mai aktualitás továbbra is a lakásátalakítás. Elkészültünk egyik éjjel a tapétázással, s a nappaliba is sikerült kimozgatnunk a gardróbot. A nappalit még szoknunk kell. Van egy határozottan jól sikerült sarok. A többi... maradjunk annyiban, hogy új. A lépcső megközelíthetósége miatt sajnos a gardróbszekrény kellett előtérbe kerüljön, s drága kis könyveim pedig csak valahol a sarokban a szekrény árnyékában leledzenek. Mai prodzsekt: a fiúk szobája - néhai hálószobánk. Délelőtt sikerült a sarkokban pangó vasalnivalóhegyeket egész szépen eltüntetnem. Lala pedig meghozta a bútorokat. Így ha befejezi a beszélgetést az irodában, akkor újra nekilátunk. Reggel fel kell függgesszük a lakásos dolgainkat, mert holnap meg vendégeket kell fogadjunk. Így megint átmeneti rendnek kell lennie, s találnunk kell még három vagy négy vendégfekhelyet is. Remélem abban már a lányok is segítenek majd.

1 megjegyzés:

aranymonika írta...

Hallod,kész projektmenágerek,meg projektkoordinátorok vagytok...anyum egy időben annyit pakolt ide-oda,hogy faterom aszonta,hogy egyik éjjel titokban görgőket szerel a szekrények aljára,hogy minden könnyen mozdítható legyen...
aztán néha pihizzetek is ám...ez a relaxprojekt...tudod.:-D