Pages

2008. december 5., péntek

Az Este

Ma este (dec.5.) az MTV 1-en este az Estében lesz egy összefoglaló a cipősdobozról. Sajnos az utolsó anyag lesz, így kb. fél tizenegy körül kerül adásba.
Az utolsó részeket délelőtt forgattuk Gödön a Szorgos Kezek Házában. El tudjátok képzelni mekkora izgalommal várták a fogyatékos fiatalok a Mikulást? S a MIkulás is (H.Gy.) annyira aranyos volt velük. Ujjongtak, tapsoltak a dobozoknak és csomagoknak. Velük lenni mindig öröm, s mindig kap valamit az ember, ha cska látja is őket... S amit pedig Melindáék tesznek értük és velük... Aztán egy másik forgatás, RTL, Reggeli. A keddi Reggeliben lesz. Bár szakadt az eső, s már nagyon fáradtak voltunk, de jó volt megtapasztalni Isten szervezését. Pont jött egy kedves néni dobozzal... s amikor a Bányához értünk, pont akkor ért oda Lilla és Timi a százötven dobozzal a Vörösmarty térről. S persze a Bányában találkoztam régi, kedves ismerősökkel is. Most egy konferencián vagyok - fél órája. Még egy óra a mai előadásokból. Aztán... Mikulással kezdtük a napot, s azzal is fogjuk befejezni. Szereztem egy ruhát, s Lalával még nyolc után meglátogatunk majd egy családot Pesten...hat kisgyereket.
Tizenakárhány éve volt ilyen utoljára, mikor épp csak pár hónapos házasok voltunk. Lala a Mikulás én meg a krampusza. Végigjártuk fél Őrbottyánt. S reménység szerint a mi csemetéinkhez is ellátogat majd ma éjjel a Mikulás. Legalábbis így egyeztünk meg csütörtök éjszaka... ne feledjétek el kitenni a csizmákat. S megnézni az Estét.

2 megjegyzés:

aranymonika írta...

Kedves Télapó és Krampusza,de jók vagytok...felvesszük az Estét este.
hehe
Csimma nincs csak cipősdoboz
hehe

toma írta...

De jo volt latni, most ment le... 23:05
Sok puszi mindenkinek
Toma