Pages

2009. március 11., szerda

Nőnap













Véget ért a hajléktalan női vacsora.
Olyan különleges érzés készülődni, várni rájuk. Valahogy mindig azt érzem, mint a Panov apó mesében... talán ma este Jézus eljön hozzánk... S éppen ezért olyan egyszerű kitalálni az egészet, mert mindent igyekszünk olyanná varázsolni, mintha maga Jézus ülne az asztalokhoz. S így lesz az év egyik legcsillogóbb estéje az imaházban a nőnap. A nőnap, amikor a nők látnak vendégül nőket.
Köszönet mindenkinek! Köszönet, hogy részt vehettünk benne!

3 megjegyzés:

Mike Adina írta...

ez nagyon szép! meg az egész nőnapi ünneplés, szolgálat...
örülök, hogy itt rátok találtam... valamikor néhány napig együtt szolgáltunk a Famiszban. Mi most Belényesben élünk, szolgálunk Józseffel és három gyermekünkkel. Szeretettel gondolunk rátok.

Révész írta...

Kedves Adina!Ha jól emlékszem Kisújszálláson vagy Hajdúbagoson lehetett.Hihetetlen hogy lassan két évtizede lesz.Talán egyszer voltunk Lalával és a Péter Istvánnal Belényesen is kb. tíz éve, csak akkor még nem ti voltatok ott. De az is lehet, hogy összekeverem egy másik hellyel. Egy medvés barlang volt a közelében, s voltunk több körzeti állomáson is - egy helyen volt egy vad sodrású patak, melyen egy lélevesztő híd vezetett át.

Mike Adina írta...

Kisújszálláson is voltam, de talán Hajdúbagoson találkoztunk.
Belényesre jól emlékszel, a közelben van a Medve barlang(is), meg más csodaszép helyek, vad sodrású patakok...
várunk még!