Pages

2009. szeptember 11., péntek

Lala levele a Fezenről

Kedves Mindenki!

Tegnap volt az első igazi-nap a fezenen. ( Ossian, Tankcspda, Metál-Ica és társai) Szóval, mi is a húrok közé csaptunk, így délután 5-től, éjfélig folyamatosan jöttek a sátorhoz. Nem tömegével, de mindig akadt valaki, aki lehuppant egy pár percre a sátor előtti padokra. Aztán eltöltött beszélgetéssel 2-3 órát... A szolgáló csapat nagyon jó, teljes az összetartás, és mindenki a képességének megfelelően szolgál. Én, mivel már túl vagyok a negyvenen, általában becserkészem a potenciális beszélgetőket, aztán a fiatalabbak "átveszik" a padra teával leültetetteket. Ha van időnk, akkor körbejárunk a bulizók között, és imádkozunk értük, no meg a sátrunkhoz invitáljuk őket.
Az emberek nyitottak, s ha néha csupán a sörnek köszönhető is a nyitottságuk, de később visszajönnek. Vannak törzsvendégeink, akik idejárnak szusszanni egyet két csápolás közt. Ők is nagyon aranyosak. Tőlem elég távol áll a Fezen közönsége, de nagyon könnyű őket szeretni!

A kirakott Vőlegény-menyasszony óriás képünk, melynél fényképezkedni lehet, nagy talány a fiatalok számára. ( megkötnénk házasságot is? melegek is lefényképezkedhetnek? retró sátor ez?)
Szóval, nagyon hálás vagyok Zoliért és Mátéért, hogy belevágtak ebbe a szolgálatba. Pisti, Anna, Tibi, Laci, Anita, Kata, ... jó veletek együtt dolgozni! De a legjobb az, hogy az Úr ott van!!!
Köszönjük az imatámogatást, ma délelőtt 10-től éjfélig újra kint leszünk.
Velünk az Úr!

Szeretettel: Lajos

Nincsenek megjegyzések: