Pages

2009. június 5., péntek

Hetünk

Várok valakire, aki lassan egy órát késik a megbeszélt találkozóról :( - s miatta nem ittam meg a kávémat se még. Mennék is már hazfelé, mert olyan péntek van. Annyiban mondjuk mégsincs péntek, hogy ma este nincs feladatom az ifin, így nincs az a péntkes érzés... A dolgozósból viszont ovis szülőire megyek, és megismerem Illés leendő óvó nénijét. Illés egyébként már megnyudogott, mert tegnap Judit néni mondta (az előző óvónő), hogy nagyon aranyos lesz az új óvó néni. S ha Judit néni azt mondta, akkor az úgy is van.

Azt se tudom már, hogyan telt a hetünk.
Hétfőn biztosan a Gaja-völgyben voltunk, erről tanúskodnak a fotók is itt alant. Nagyon mókás hatan utazni egy kutyával egyetemben az ötszemélyesben. Kutyaszőr. Hát az akad bőven ilyenkor. De Forrest olyan cuki kutya, hogy senkinek se lenne szíve otthon hagyni őt. Azt hiszem, be kell tervezzük egy szállítódoboz beszerzésést, hogy a csomagtartóban is tudjon majd utazni.
Kedden mindenki ment útjára. A kedd részemről egy nagy rohanás volt. Este pedig vendégeink voltak, a Pistiék. Jó kis sütögetős vacsora.
Szerdán napközben a szokásos dolgok. Koraeste családilag (mínusz Bori)kibicóztunk a Decatlonhoz. A fiúk nagyon élvezik az ugrálót, a falmászót. Iszit veszünk az autómatából... bitzos program. Este aztán bejártuk Forresttel a belvárost. Kezdi megszokni a fehérvári sétákat, már a belvárosba is be lehet merészkedni vele. (főleg ha már minden kihalt)
Csütörtökön Sára Pápán volt az osztállyal. Apa reggel eltűnt egy órára, persze előkerült, csak a mobilja... Kimentünk Velencére cseresznyézni. Végül a cseresznye elmaradt. Takarítás, vasalás és egyéb hasznos teendők. Utolsó erőfeszítések Bálinttal a mai angol dolgozatra. Apa a gyüliben, majd az elöljárókkal. Cuki mesék a fiúkkal. (előkerült egy Boriéktól örökölt mesekönyv, s végre mellőztük már a Tomot,Samet,Bobot,Patet)

Most meg várom, hogy megjöjjön végre az az ember. De mivel csak nem jön, és nem is telefonál, hát megyek inkább, s megiszom végre azt a kávét.

Nincsenek megjegyzések: