Pages

2009. május 13., szerda

80 év eszenciája!

Ma délelőtt az idősek alakalmán vendégünk volt Tóka Gyula bácsi, aki már a 80-as éveiben jár, de friss mintha csak felényit öregedett volna az évei alatt. Bölcsesség. ... ha röviden akarom visszaadni a délelőtt lényegét. Most azon gondolkodom, hogy meghívom őt az ifibe, mert ennyi jó dolgot, amit röpke egyóra alatt megosztott, nem lehet, hogy ne hallja a fiatalabb nemzedék!!
... arról pedig már készítünk hangfelvételt, hogy más is élvezhesse azt, amit ma délelött átéltünk.

Holnap készülni fogok a hétvégi szolgálataimra: pénteken a gyerektanítokkal leszünk együtt egy egész délutánt. Szombaton közgyűlés, ahol szemináriumot kell vezetnem házicsoportok témakörben. Vasárnap pedig végre együtt lehet a gyülekezet!! Este pedig házaspáros alaklom.

Forrest! Cuki! De nem olyan édeskésen, hanem inkább életbomba/vagány kis fickó módjára! Már a felbukkanása is derüt áraszt, hát még, amikor a srácokkal látom együtt! Olyan, mintha már évek óta velük lett volna, csupán csak most lett volna láthatóvá a számunkra. ... és még egy ajánlás: ha a gyereked kutyát akar és már egy éve ugyanazt szeretné, tegyél félre minden észérvet és vegyél neki egy kutyát! Nem fogod megbánni! ( bevallom férfiasan, hogy irigylem a fiamat, hogy ennyire jó kutyát talált! :) ) ... légyszi, ne tekiket, vagy hörcsögöket, mert az nem kutya! Ezt tapasztalatból mondom/írom.

-l-

1 megjegyzés:

Mike Adina írta...

én nem bírok semmilyen háziállatra ráhangolódni... még.