Pages

2009. május 28., csütörtök

Csütörtök


Tegnap egy nem túl mély, de annál aranyosabb darabot néztünk meg Szilvivel, itt Fehérváron. Nagyon jó volt a hangulata az előadásnak, és dacára annak, hogy a víg-darabok nekem nem annyira jönnek be, egy nagyszerű estével gazdagodtunk.

Ma reggel mindenki elment. Suli, ovi, vasútállomás. Így most nyugalomban, csendben volt időm készülni a hétvégére. Ma este imaközösségünk lesz a gyülekezettel, holnap délután egy temetés, este indul az új házicsoport Borbélyéknál. Szombaton esküvő, vasárnap pedig Pünkösd, a Gyülekezet születésének napja. Délután pedig ovis évzáró, most az egész ovinak. ( tegnap csak a csoport évzáró volt)
Most Judit néni volt a fókuszban, de Eszter néniért is nagyon hálásak vagyunk, aki fiatalos lendülettel, határozottan és szeretettel terelgeti a kicsiket. ... és ott van Ibolya néni, a dajkánk! Fáradhatatlan, és szolgálatkész. Egyszerűen és kitartóan szolgál a gyerekek mellett.
Köszönjük a Galamb-csoport ovónénieinek és dajkájának az egész évi fáradozást-törődést.

Más:
Nem mindig az történik az emberrel, amit szeretne, de ha mer türelmes lenni, minden kisimul, értelmet kap. Csak a gyáva ember türelmetlen.

Más:
Kétségtelen, hogy a jó embereket könnyű felismerni, de elismerni nem mindig egyszerű. Tégy egy emberrel ma úgy jót, hogy elismered azt, ami amúgy is evidens: valamiben jó. Netalán jobb mint te... ... és te sem maradtál a gyávaság csapdájában.
Kettős haszon.

Más: nincs.

-l-

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Na ez a fa alatt olvasás... ez miért is hiányzik nekem? Ja...mert dolgoznom kell. És a nap sem süt úgy itt, mint ott nálatok :(
Toma

magdanya írta...

azt hittem, türelmesnek lenni képesség, nem is gondoltam rá, hogy bátorság is kell hozzá...