Pages

2009. május 4., hétfő

Tegnap

Meglehetősen tartalmas napunk volt.
Lala a vendégünkkel reggel fél kilenckor távozott a lakásból az imaházba és este pontban fél kilenckor érkezett haza. Azaz tizenkét órás alkalom sikeredett.
Bár már reggel fél kilenckor is voltak, akik jó ideje ott szorgoskodtak az alagsorban (Ági és a konyhások).
Imaóra. Anyáknapja. Bababemutatás. (olyan jó sok baba van, hogy tegnap már csak a babaszoba küszöbére fértünk be - többen inkább az előtérben maradtak) Úrvacsora. (ami azért volt jó, hogy épp tegnap volt, mert így ha akartam ha nem - s magamntól nem akartam igazán - rendeznem kellett lelkileg soraimat - márcsak azért is, mert este meg házaspárost kellett tarsunk :) ) Tanítás az utolsó időkről. Közös ebéd. Újabb tanítás az utolsó időkről. Majd öttől nyolcig házaspáros.
Közben Illéssel és anyuval még egy anyáknapján voltunk. A református templomin. ( az ottani szeretetetvendégségre már csak Illés és a mama mentek, mert közben két házzal arrébb kezdődni látszott a házaspáros)
Közben Bori temetésen volt Soponyán. (oda pedig a papa vitte volna, mert már nem volt több szabad családtag) - de épp ebből eredően akadt aza grátisz, hogy apuval és anyuval tudtunk csakúgy beszélgetni délután, miközben vártuk, hogy Illés háthaalszik.
És este megnéztük a Dunaszínházon a Tartuffe-öt is!!!! Úgyhogy majdnem színházban is voltunk. Tegnap.

Nincsenek megjegyzések: