Pages

2009. február 16., hétfő

Vegyes vágott

Maradt tíz percem a buszig, így megpróbálom megosztani a hétvége történéseit.
Péntek. Áldás. Egy váratlan beszélgetés. Isten közelsége. Egy váratlan rátalálás - a Facebook-on a mongol barátnőmre, akinek azóta kisfia született. Egy klassz ifis este az igazságról beszélgetve. Az az igazság... S hallani három ember hangos imáját, kiket még sose hallottál imádkozni. Wooooow.
Szombat. Családi punnyadás és végeláthatatlan társaspartyk Pistiék vonatosával. Bálint nap!!! S Illés első szülinapi-party meghívása a Kölyöksziget játszóházba.
Vasárnap. A magam részéről nagyon szeretem, hogy két igehirdetést is hallhatok ugyanabból az Igéből. S amikor érzem, hogy Isten valami különlegeset tesz vagy készül tenni. Tegnap délelőtt nekem nagyon sokat adott. Az Ige, a bizonyságok, Isten Lelkének jelenléte...Majd ahogy már az életben lenni szokott, rohanás főzni. Ebéd. S rohanás a vasúthoz - a lányok Velencére távoztak. Mi pedig, a hátramaradott családtöredék Seregélyesre. Ott is nagyszerű házicsoportunk volt. Este még némi tesz-vesz, és az épp aktuális könyv kivégzése. Reggel : elkezdődött a hét...

Nincsenek megjegyzések: